Bulvár

Demi Lovato űrlények után kutat

Megosztom:

Új sorozatában UFO “vadászatba” kezd.

Igazi hívő

Demi Lovato összeáll Peacockkal egy egyedülálló sorozat miatt, aminek munkacíme: Azonosítatlan Demi Lovatóval. Az négy részes sorozat a szkeptikus legjobb barátját, Matthew-t és a testvérét, Dallast követi, akik megpróbálják feltárni az UFO-jelenségek mögött meghúzódó igazságot.

Konzultálni fognak szakértőkkel, hogy megvizsgálják a közelmúltbeli szemtanúk találkozásait, valamint titkos kormányzati jelentéseket néznek át és UFO észlelés helyszíneit látogatják meg. A földönkívüli lények igazi híveként Demi abban reménykedik, hogy e bátor kaland során meg tudja győzni barátait, családját és követőit arról, hogy létezik az embereken kívüli élet.

Találkozni akar velük

Nem csak mindent megtesz annak érdekében, hogy hívőket szerezzen a körülötte lévő szkeptikusok közül, de Demi megpróbálja meggyőzni őket arról is, hogy az intelligens lények nemcsak a Földön túl élnek, hanem hogy e lények egy része már itt van köztünk.

A show során Demi tudósok, állítólagos idegen által elraboltak meghallgatása révén ismerteti meg a földönkívülieket a nézőkkel. A végső célja pedig nem más, mint kapcsolatba lépni intelligens, földönkívüli lényekkel.

Forrás: TV Insider

Megosztom: