Szórakozás

Robert Downey Jr. megcsinálta?

Megosztom:

Johnny Depp benne lehet a Sherlock Holmes 3-ban.

Ő lehet a főgonosz

Korábban is felmerült a pletyka, hogy Robert Downey Jr. Deppért lobbizik a Sherlock Holmes 3 készítőinél. Úgy tűnik, hogy Johnny jó barátra tett szert Vasember személyében, mert ha hihetünk a hollywoodi pletykáknak, ő fogja játszana a detektív legújabb ellenségét.

Még 2011-ben megerősítették, hogy dolgoznak a filmen, és a rajongók türelmesen várták, hogy végre megvalósuljon. A franchise első két filmje nagy sikert aratott, így mindenki rettentően kíváncsi a folytatásra.

2014-ben Susan Downey azt mondta: “Túl sokat vártunk. A lehető leggyorsabban és felelősségteljesebben dolgozunk, hogy nagyszerű forgatókönyvet kapjunk.”

Egyértelmű tehát, hogy a csapat már régóta dolgozik a projekten, de újabb 7 év telt el. Az elmúlt években azonban valóban felpörögtek a dolgok, és a harmadik film sokkal közelebbinek tűnik, mint valaha.

Nem hagyta cserben a barátját

“Johnnynak és Robertnek különleges, 30 éves barátsága van, ami mindkettőjük életébe meghatározó, mint a különc hollywoodi bajkeverők”-mondta egy forrás a The Enquirer-nek.

Amint azt sokan tudják, Downey a világ legnagyobb filmsztárjává vált, sok évet pazarolt el a kábítószer problémái miatt. De kemény munkával és odaadással le tudta győzni a démonait, és a filmtörténet egyik legnagyobb sztárjává vált.

Depp jelenleg durva időszakon megy keresztül a magánéletében. És bár Downey szívesen dolgozna csak egy barátjával, egyértelműen látta a lehetőséget, hogy segítő kezet nyújtson egy rászorulónak.

“Ha valaki tudja, milyen nehéz visszatérni, miután leírták, az Robert. Szerinte Johnny ugyanolyan esélyt érdemel, hogy megválthassa magát, mint ő anno” – mondta a forrás.

Forrás: The Enquirer

Megosztom: