Forrás: Pinterest
Bulvár

Machine Gun Kelly beszólt a Slipknotnak

Megosztom:

Újabb vitába keveredett a zenész.

Furcsa maszkos ötvenesek

Machine Gun Kelly a 31 éves rapper, Megan Fox pasija úgy döntött, hogy beszól a rocklegendáknak. Koncert közben a színpadon beszélt a Slipknotról, bár nem nevezte meg a zenekart.

“Tudjátok, minek örülök, hogy nem kell csinálnom? 50 évesen furcsa maszkot hordanom a kib*szott színpadon, és baromságokat beszélnem” – mondta a zenész.

Miért a kritika?

MGK korábban Twitteren beszélt arról, hogy a Slipknot frontembere, Corey Taylor felvett egy részt a Tickets to My Downfall című albumához, de borzalmas volt, ezért nem használta, azóta pedig mérges rá.

A rappernek ez volt a reakciója arra, hogy Taylor korábban arról beszélt, hogy rosszul van azoktól az előadóktól, akik egy műfajban megbuktak, ezért a rockzenében próbálkoznak.

A Slipknot frontembere reagált a tweetre is, amihez ezt írta: “Nem szeretem amikor az emberek privát dolgokat teregetnek ki, mint egy gyerek. Inkább mondanád azt, hogy nem használtam, mert nem szeretem, ha mások írnak nekem dalokat. És nemet mondtam nekik.”

Posztolt egy levélváltást is MGK producerével, Travis Barkerrel, amiből kiderül, hogy nem értettek egyet néhány zenei változtatásban, amit a rapper eszközölt a dalán.

“Meghallgattam az ötleteket” – írja Taylor – “és hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy én vagyok a megfelelő erre a feladatra. Semmi személyes, de ha MGK ezt a hangzást keresi, akkor szerintem valaki más az ő embere. Minden jó, nagyon király lesz. Bízom benne, hogy megtaláljátok a megfelelő embert. Remélem, megértitek és a legjobbakat kívánom nektek. Ha bármiben segíthetek, szólj.”

Forrás: Rolling Stone

Megosztom: