Bulvár

Kemény szavakkal illete egyik kollégája Harry Stylest

Megosztom:

Rasszizmus a divatban?

Beszóltak az énekesnek

“Harry Styles csak annak köszönhet mindent, hogy fehér férfinak született. “- mondta Bily Porter színész az énekesről. A mondat apropója Harry Styles már egy évvel ezelőtt megjelent fotója, amin a Vogue címlapján pózol, női ruhában. Porter szerint Styles csak meglovagolja ezt a gendersemleges divathullámot, de valójában nem neki kéne reprezentálni azt. A meleg színész évek óta küzd az elfogadásért, és rendszeresen női ruhákban jelenik meg a nagy eseményeken, legyen az az, Oscar-gála vagy a MET.

Harry viszont nem csinált semmit, amivel kiérdemelte volna ezt a megtiszteltetést, hogy ő lehetett az első férfi a Vogue címlapján, női ruhában. Porter szerint, ő maga sokkal alkalmasabb lett volna erre és hitelesebb is. A szókimondó színész nem haragszik Stylesra, de szerinte ezt a címlapot például nem érdemelte meg.

Porter úgy gondolja, hogy a feketéknek még mindig nincsenek olyan kiváltságaik, mint a fehéreknek, és a saját bőrén érzi, hogy neki 100-szor keményebben kell dolgoznia, mint pl. Harry Stylesnak.

Forrás: CNN

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük