Forrás: Oxygen
Odaát

Szadista páros gyilkolta és kínozta a nőket Kaliforniában

Megosztom:

Elrabolták őket, majd szörnyű módszerekkel ölték meg.

Jégcsákány, fogó és csavarhúzó

A The Toolbox Killers néven ismert gyilkos duó, Lawrence Bittaker és Roy Norris az 1970-es években szedték az áldozataikat.

18 év alatti fiatal nőket szemeltek ki, akik közül néhányan stoppoltak. A tizenévesek nem tudták, hogy a halálos duó furgonjába ültek be, amit kísértetiesen „Murder Macknek” becéztek.

A tizenévesek megerőszakolása és kínzása után Bittaker és Norris megölte őket, és kidobták a testüket. Hangfelvételeket és fényképeket készítettek a tetteik megörökítésére. Amikhez hétköznapi eszközöket használtak, mint a jégcsákány, a fogó és a csavarhúzó.

A pennsylvaniai születésű Bittaker, akinek az IQ-ja 138 volt, állítólag a csapat „agya” volt, míg a Colorado állambeli Norris „az izom”.

A 16 éves Lucinda Lynn „Cindy” Schaefer elrablásával és meggyilkolásával kezdték meg gyilkosság sorozatukat. Majd Andrea Hall (18), Jacqueline Gilliam (15), Jacqueline Leah Lamp (13) és Shirley Lynette Ledford (16) következett. Schaefer és Hall holttestét – a többi áldozattal ellentétben – nem találták meg.

A hencegés buktatta le őket

1979. november 20-án letartóztatták a párost. Azután hogy Norris elmesélte a történteket egy barátjának a börtönből, és ez a barát, akit megrendítettek a hallottak, a hatóságokhoz fordult. Norrist tartóztatták le először, aki beleegyezett, hogy bűnösnek vallja magát, és tanúskodik Bittaker ellen, hogy megússza a halálbüntetést. 1981 áprilisában 45 év életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A képek és a hangfelvételek olyan szörnyűek voltak, hogy állítólag többen is kimenekültek a tárgyalóteremből a per alatt.

Bittakert 26 vádban találták bűnösnek, köztük öt gyilkosság, öt emberrablás, nemi erőszak, szodómia és lőfegyver birtoklás. 1981. március 22-én halálra ítélték. De végül mindketten természetes halállal haltak. 2019. december 13-án, 79 évesen még mindig a halálsoron vesztette életét. Norris pedig 72 éves, két hónappal később.

Forrás: Oxygen

Megosztom: