Bulvár

Ennyien streamelték a One Direction tagok dalait

Megosztom:

Tarolnak a srácok!

11 éve indult a banda

A One Direction 2010-ben robbant be a brit X-Faktornak köszönhetően. Majd egészen 2015-ig hódították meg a slágerlistákat, ebben az évben azonban Zayn Malik kilépett és szólókarrierbe kezdet. Bár a banda továbbra is az egyik legnépszerűbb maradt, rengeteg rajongóval, egy évvel később, 2016-ban felbomlottak. Elvileg csak egy bizonyos időre, hogy saját karriert építsenek külön-külön, de azóta igazából nincs semmi hír az összeállásukról.

Jelenleg tehát mind a szólókarrierjükre összpontosítanak, és eléggé sikeresek is benne, ezt mutatják a Spotify stream számaik is.

Elképesztő számok

Zayn 6,6 milliárd streamnél jár, őt szorosan követi Harry Styles 6,5 milliárddal, majd Niall Horan kicsit nagyobb különbséggel ugyan, de így is lenyűgöző számokat produkálva, 3,3 milliárddal. Aztán Liam Payne 2,5 milliárddal, és végül Louis Tomlinson 1,6 milliárd streammel.

Szinte felfoghatatlanok ezek a számok, ilyen egyéni sikerek után nem is csoda, hogy nem szaladnak vissza a fiúbandába. Főleg hogy nagyjából mind sokkal egyedibb hangzást választottak, mint amit bandaként képviseltek. A saját stílusokat, pedig érthetően szívesebben képviselik.

További sikereket kívánunk a srácoknak!

Megosztom: