Forrás: Pinterest
Bulvár

Lady Gagát megviselte a Gucci-film forgatása

Megosztom:

Skizofrén állapot lépett fel nála.

Nem tudta levetkőzni a karaktert

Stefani Germanotta, alias Lady Gaga, már bizonyított, mint színésznő, a Csillag születik c. filmben. Nos, most teljesen új szerepben fog mindenkit meggyőzni arról, hogy tényleg jól tud színészkedni is, nem csak énekelni. Ahogy már írtunk róla korábban, Gaga az olasz divatház, a Gucci alapítójának feleségét fogja alakítani, a hamarosan filmvászonra kerülő The House of Gucci című filmben. Azt azonban csak most árulta el, hogy annyira hasonult a karakterrel, hogy a forgatás után sem tudta levetkőzni a szerepet, és ez mentálisan megviselte őt.

A színészeknél ez nem olyan ritka jelenség, hiszen egyfajta skizofrén állapot áll be ilyenkor náluk, gondoljunk csak Heath Ledger Joker szerepére, ami gyakorlatilag az őrületbe kergette a színészt, és végül a halálában is szerepe volt. Gaga a Gucci filmben végig olasz akcentussal beszél és a gazdag örökösnő karaktere teljesen hatalmába kerítette őt, ami után nehezen talált vissza önmagához. Patrizia Reggiani személysége a civilben is vele maradt és a forgatáson kívül is olasz akcentussal beszélt Gaga. (Az énekesnő egyébként maga is olasz felmenőkkel rendelkezik). Nagyon alapos kutatómunkát végzett, hogy azonosulni tudjon a Gucci feleséggel, de találkozni viszont nem akart a ma is élő nővel. Gaga saját maga akarta megalkotni a karaktert, úgy, hogy hiteles legyen és ösztönös de közben szívből jövően őszinte is.

A Vogue interjújában például elárulta, hogy addig nem tudott a karakterrel azonosulni, míg ő maga is be nem festette barnára a haját. Az olasz akcentusokat pedig régiónként váltogatja a filmben, és ezt a magánéletében sem tudta levetkőzni, a családjával is így beszélt, amivel az őrületbe kergette őket, de tudatos és hosszú munkával végül újra önmaga lett. A filmet az előkészületekkel együtt 3 évig tartott leforgatni, és a rendezésért Ridley Scott felelős. November 25-től láthatjátok a mozikban!

Megosztom: