Bulvár

Ryan Reynolds tréfásan elmagyarázza, hogy Chris Hemsworth miért nem cameózik a Free Guyban

Megosztom:

Thor szóvá tette.

Valaki hiányolta magát a filmből

Ryan Reynolds új filmje, a Free Guy nemrég került a mozikba, és drasztikusan felülmúlta a várakozásokat mind kritikailag, mind kereskedelmi szempontból. A film Guy-t, Reynolds karakterét követi, aki egy bankpénztáros, és rájön, hogy valójában NPC (nem játékos karakter) egy videojátékban. A filmet a humora, a szíve és az akciójelenetek miatt dicsérték.

Emellett számos jelentős cameót tartalmaz tehetséges A-listás színészektől, akik mind Reynolds barátai. Feltűnik Channing Tatum, John Krasinski, Hugh Jackman, Dwayne Johnson és Chris Evans (bár ezek közül néhányat nehezebb észrevenni, mint másokat). A Free Guy sok szempontból a tökéletes cameo film. A videojáték-világának furcsa, nyitott jellege miatt rengeteg hely van a hírességek belecsempészésére.

Egy nemrégiben közzétett Instagram-bejegyzésben Reynolds köszönetet mondott azoknak, akik vállalták a szereplést:  “Ez a film a barátságról szól. És a barátság a legegyszerűbb, csak megjelenik. Bár nincsenek fényképeim mindenkiről, itt vannak a hihetetlen haverjaim, akik megjelentek ebben a filmben.” A bejegyzés tartalmazott egy montázst Krasinskiról, Tatumról, Jackmanről, Evansről és Johnsonról. A bejegyzésre reagált Chris Hemsworth, aki nem szerepel a filmben „Nem gáz haver, ez a legkevesebb, amit megtehettem. Legjobb barátok!  Reynolds tréfásan válaszolt, mondván: “[Chris] Evans azt mondta, hogy nem voltál »kamera kész.« Bármit is jelent ez.” 

Forrás: Screen Rant

Megosztom: