Bulvár

Kelly Preston senkinek nem mondta el utolsó filmjében, hogy rákos

Megosztom:

Titokban tartotta a betegségét a színész társai előtt utolsó filmje, az Off The Rails forgatásán, pedig harmadik stádiumú mellrákkal küzdött.

Egyedül harcolt

Sally Phillips, aki szintén szerepelt a filmben, most így nyilatkozott: „Amikor 2019-ben forgattuk a filmet, Kellynek harmadik stádiumú mellrákja volt. Fogalmunk sem volt róla, hogy beteg. Senki sem tudta, kivéve Bill Kenwrightot, az ügyvezető producerünket. Kelly hallgatott.”

Majd hozzátette: “Azt hiszem, ez az USA-ban szokásos gyakorlat, a biztosítási problémák miatt, és az ottani tévé- és filmrendezők úgy gondolják, hogy nem lesz képes elvégezni a munkáját, ha rákos.”

Legyőzte a rák

A stáb a film utómunkálatai során értesült Preston betegségéről, mert ekkor a színésznő már túl beteg volt a munkához.

„Hatalmas sokk volt. Ekkor Kelly túl beteg volt ahhoz, hogy bármit is tegyen. A koronavírus előtti időszak volt ez, és kétségbeesetten akartam látni, de ha valaki ilyen beteg, akkor a családjával kell együtt lennie.”

Sally hozzátette, hogy Preston mindig képes volt nevetni és viccelődni a többi szereplővel, bármi is zajlott az életében.

Férje, John Travolta tavaly nyáron jelentette be a szomorú hírt, hogy a színésznő eltávozott, és megerősítette, hogy két évig magányosan küzdött a rákkal.

Forrás: Metro

Megosztom: