Szórakozás

Láthatatlannak érezte magát a Harry Potter forgatásán

Megosztom:

Súlyosabb volt, mint amit elvártak.

Semmibe vették

Jessie Cave, a Harry Potter filmek színésznője elárulta, hogy láthatatlannak érezte magát a forgatáson, miután hízott. J.K. Rowling könyvének filmadaptációja 2001-ben kezdődött, és 2011-ben zárult a nyolcadik résszel. Cave a legutolsó háromban szerepelt, mint Lavender Brown, a Roxfort griffendéles diákja, aki csatlakozott Dumbledore Seregéhez, és hősiesen harcolt a roxforti csatában.

Brown szerepe a filmekben lényegesen kisebb volt, mint a könyvekben. Ezenkívül egy kis zavart keltett a rajongók közt, amikor Cave átvette Brown szerepét a Harry Potter és a Félvér Hercegben, mert a korábbi filmekben Jennifer Smith alakította. Lavendernek a szerepe nagyjából annyiból állt, hogy Ron Weasley első kapcsolata legyen, és figyelmen kívül hagyták Dumbledore Seregében betöltött szerepét. Egyes szereplők háttérbe szorítására szükség lehet a filmekben, ami nehéz lehet a színészeknek és a színésznőknek, de ebben az esetben egyéb dolgok is szerepet játszhattak, mint a játékidő.

Nehéz időszak volt a számára

People-nek a Cave elmondta, hogy a súlygyarapodás után a Harry Potter stáb másként bánt vele. Az első és a második filmje között felszedett némi extra súlyt, egyszerűen attól, hogy öregedett és nem éheztette magát. Noha elismerte, hogy ő maga is bizonytalan volt önmagával akkoriban, de úgy érezte, hogy a súlygyarapodása után másként bántak vele a forgatáson, és láthatatlannak érezte magát. Azóta bonyolult a kapcsolata van a munkával és a testsúllyal, és nem szereti, hogy a nőkön óriási a nyomás, hogy vékonyak legyenek.

“Úgy kezeltek, mint egy másik fajt. Szörnyű volt. Valószínűleg inkább az én bizonytalanságom volt, tudva, hogy nem ugyanolyan méretű farmerbe ülök, de nem volt olyan időszak, amikor a színésznők nagyobbak lettek volna, mint a nyolcas méret. És az előző filmben az voltam, aztán pedig 12-es lettem. Szóval borzalmas volt” – mesélte.

Cave története megmutatja, hogy a nők mit élnek át, amikor fizikai megjelenésükre nagyobb figyelmet fordítanak, mint tehetségükre vagy értékükre. Szerencsére nem áldozta fel az egészségét azért, hogy megfeleljen a lehetetlen elvárásnak.

Forrás: Screen Rant

Megosztom: