forrás: pinterest
Bulvár

Trump bizarr apák napi köszöntője

Megosztom:

Trumpnál ismét elgurult a gyógyszer

Trumpot már egész Amerika megveti

Az ex amerikai elnök nem nagyon bír kibújni a bőréből. Nyers stílusával sokaknál kihúzta már a gyufát, és ezt most egy olyan alkalomból sem bírta levetkőzni, mint az apák napja.

Apák napi üzenetében, amit a szóvivőivel tett nyilvánossá, ugyanis így fogalmazott:

” Boldog apák napját mindenkinek, különösen a radikális bal oldalnak, a RINO-knak , és a világ többi vesztesének is! Remélhetőleg, végül mindannyian összejövünk!”

RINOK-nak egyébként a “Republicans in name only” kifejezést mondja, vagyis azokat a republikánusokat, akik csak a látszólag azok.

Élvezi a határfeszegetést?

Nem véletlen ,hogy már Facebookról és Twitterrel is kitiltották Trumpot, hisz igazán szeret trollkodni a közösségi médiában, csak ő valóban sértő szándékkal teszi ezt. Csoda, hogy Instagramja még van. Egyébként közzé tett egy másik üzenetet is, ahol a 2 fiát méltatja és valóban jó apáknak nevezi őket.

Trumpon ismét sokan kiakadtak egy világi bunkónak titulálták, aki még az apák napját is arra használja fel, hogy ellenségeskedést szítson. Ezzel szemben a jelenlegi elnök Joe Biden apák napi üzenete így hangzott:

” Boldog apák napját minden apának, nagypapának, nevelőapának, és apafigurának aki gazdagabbá teszi a világot és minket, feltétel nélkül szeret és annyit adnak magukból, hogy mi képesek vagyunk egy olyan életet élni ahol az álmaik és áldozataik is megtérülnek. “

Forrás: Indepenent

Megosztom: