Bulvár

John Travolta megható vallomása a gyászról

Megosztom:

Ez segít neki feldolgozni a felesége halálát

A színész őszintén vallott érzéseiről

John Travoltát nagyon megviselte szeretett felesége, Kelly Preston elvesztése. 29 évig voltak házasok és a színésznő 9 hónapja hunyt el mellrákban. Az eset óta nem nyilatkozott erről semmit a színész és (érthetően) el is tűnt a nyilvánosság elől. Most megtörte a jeget, és a spanyol Esquire magazinnak adott interjújában, többek közt, erről a témáról is beszélt.

Idő kellett neki

A legendás színész mostanság kopasz, ami miatt elsőre szinte alig ismertük fel. Elmondta, hogy a felesége gyászát úgy próbálja feldolgozni, hogy egy nagyon személyes dologként gondol rá. Nem véletlen kerülte a nyilvánosságot, az elmúlt időszakban, amire a pandémia is rásegített.

“Minden gyászfolyamat, egy nagyon személyes utazás. Nem kellenek hozzá mások, és a barátok is néha nem tudják jobbá tenni a helyzetet, csak rosszabbá. Magadban kell a dolgokat feldolgozni és a csatákat megvívni. Ilyenkor mindenkinek engedni kell, hogy legyen ideje feldolgozni a történteket, akárhogy is, és ilyenkor nem kell komplikálni még a saját boldogtalanságunkkal is a történteket. “

Igyekszik pozitívan tekinteni a jövőre

Travolta azt is elárulta, hogy igyekszik nem belerokkanni a dolgokba és pozitívan tekint a jövő felé. Imádja a gyerekeit és büszke rájuk nagyon. Igyekszik munkával is körbevenni magát és tudja, hogy Kelly is azt akarná, hogy az élete menjen tovább, boldogan.

Forrás: JustJared

Megosztom: