forrás: WWD
Szórakozás

Az Oscar gála legszebb ruhái válogatás

Megosztom:

Ezek voltak a vörös szőnyegen felvonult legszebb estélyik!

Ismét tündököltek a színésznők

Az Oscar gála februárról ugyan el lett halasztva, de tegnap megrendezésre került végre, és a díjazottak mellett, már a gyönyörű ruhakölteményekért is megérte! Kiválogattuk a szerintünk legszebb estélyiket, és bemutatjuk milyen ragyogóan festettek benne a sztárok.

Zendaya

Egyik kedvencünk, Zendaya, egy friss, fiatalos, élénsárga selyemestélyiben vonult fel, amit a hasán lévő izgalmas de ízléses, kivágás csak még jobban feldobott! Az ő Valentino ruhája volt az est egyik legszebbje, és azt pedig tudjuk, hogy a színésznő amúgy is szinte mindenben jól néz ki.

Margot Robbie

Az ausztrál színésznő, akit hamarosan újra Harley Quinn-ként láthatunk, most egy visszafogott Chanel ruhában jelent meg, de a megjelenése most is tökéletes volt. A frizuráját pedig nagyon feldobja az új frufru!

Viola Davis

Az afroamerikai színésznő egy Alexander McQueen darabban vonult fel, és a gyönyörű fehér ruha, kicsit magával hozta a nyári hangulatot is.

Carey Mulligan

A bájos angol színésznőről már rég hallottunk, de most a jelöltek között volt a legjobb színésznő kategóriában, így egy káprázatos, arany, Valentino estélyiben tisztelte meg a vörös szőnyeget.

Halle Berry

Halle Berry simán letagadhatná, hogy 54 éves, és az a légies, pink, masnis, Dolce & Gabbana ruha amit viselt az este is, remekül állt rajta.

Amanda Seyfried

A Mamma Mia sztárja egy tűzpiros Armani ruhában volt, ami nagyon egyedi szabása miatt az este egyik legkülönlegesebb ruhája volt.

Forrás: Vogue

Megosztom: