Bulvár

Kicsit furcsa! Ezeket gyűjti Victoria Beckham

Megosztom:

Te is eltennéd?

Fogtündér

Victoria Beckham ritkán, de azért enged némi betekintést az életébe. A négygyermekes anyuka elárulta, hogy 9 éves lánya, Harper nemrég elvesztette az egyik fogát. Ő pedig Fogtündért játszott a kedvéért.

“Harper Seven foga tegnap este kiesett, és az ágya mellett hagyta” – mondta Victoria az Instagram Storyjában. – “És nézd, jött a Fogtündér, hagyott neki egy kis cetlit. Hagyott neki egy kis jegyzetet, hogy elmondja, mennyire vicces, érzékeny, okos, nagylelkű, kedves, nagyszerű kislány, szeretetteljes, nagyszerű nővér.”

Ezután Victoria megkérdezte követőit, mit csinálnak a gyerekeik által elveszített fogakkal, közben kiderült, hogy ő az évek során megtartotta az összeset.

Nyaklánc lesz?

Ezután Victoria fiának, Brooklynnak a menyasszonya, Nicola Peltz azt javasolta neki, hogy aranyoztassa be és viselje az esküvőjükön őket, mint egy nyakláncot. Nem tudjuk, Victoria bevállalja-e, nem tarjuk túl valószínűnek.

A múlt hónapban Nicola elárulta, hogy ő és Brooklyn a nyakukban viselik egymás aranyozott bölcsességfogát. “Ő viseli az enyémet, én pedig az övét” – magyarázta a Vogue videójában. 

Forrás: JustJared

Megosztom: