forrás: pinterest
Szórakozás

A kínainak kinéző orosz modellsrác, ikon lett Kínában

Megosztom:

Imádták őt Kínában, pedig ő nem tett ezért semmit.

Lelush a sztár

A Kínában Lelush néven, szándékosan hamisan éneklő Vladislav Ivanov, igazi sztár lett az ázsiai országban, pedig ő nem igazán kért ebből. Csak a szerződése kötelezte.

Ugyanis az orosz modell fiú egy televíziós háttérműsorban dolgozott, amikor is megkérdezték tőle nem lenne-e kedve felforgatni az életét. Hát de, mondta. A műsor amiben dolgozott (Band Camp 2021) , egyébként fiúbandákat hozott tető alá és hirtelen arra eszmélt, hogy ő is bekerült a “boyband mókuskerékbe”.

Nem akart szerződést szegni

Vladislav maga is énekelt és minél hamarabb kiakart esni, mert amikor a kilépésen gondolkodott, szembesítették a ténnyel, hogy ezzel szerződésszegést követne el és nagyon súlyos pénzeket kellene fizetnie. Ezért szándékosan hamisan énekelt és antiszociálisan viselkedett, hogy kiessen, de annyira szerette őt a kínai közönség, hogy nem szavazták őt ki, egészen a döntőig.

A kínai tiniknek annyira bejött, hogy az egész lazaság és nem törődöm attitűd ikonikussá tette őt Kínában, ahol a tinilányok bálványozzák Lelusht. Aztán Vladslav ahogy kiesett végül, most már szabadon dönthet arról akar-e még énekelni valaha. Mert a fizimiskája alapján valóban beillene egy K-pop csapatba is akár.

Forrás: BBC

Megosztom: