Szórakozás

Mégis feltűnhet Regé-Jean Page a Bridgerton 2. évadában?

Megosztom:

Nem tudják elengedni a rajongók Simont.

Kaphat egy cameot?

A Bridgerton hetekig uralta a Netflix nézettségi listáját. Rengetegen imádták, annyira, hogy a második évad már készül. De sokakban hagyott hiányt a tudat, hogy Regé-Jean Page nem fog visszatérni a következő évadra.

Most Shonda Rhimes a sorozat showrunnere is megszólalt egy lehetséges cameo hírére, de lelombozta a rajongókat:

“Csak izgatott voltam az ötlettől, hogy elmeséljek egy teljes romantikus történetet, aminek vége van, nem találnak ki 14 további okot arra, hogy a pár miért nem lehet együtt, vagy esetleg Regé ott állhatna valaki más romantikus sztorijának hátterében. Őszintén szólva, ennek nem látom az értelmét.”

Spinoff viszont várható

A Bridgertont már megújították három évadra is, sőt most bejelentettek egy spinoff-ot is, ami a királynéról szólna. A testvér sorozat nem Julia Quinn könyvein alapulna, hanem Shonda Rhimes maga írná a történetet.

A vadonatúj limitált sorozat Charlotte királyné, az újragondolt és szeretett karakter eredetét tárná fel, aki elbűvölte a közönséget első évadban. További részletek, beleértve a hivatalos címet, később kiderülnek.

“Sok néző soha nem ismerte Charlotte királyné történetét… örülök, hogy ez az új sorozat tovább bővíti a Bridgerton világát” – mondta Bela Bajaria a Netflixtől.

Forrás: TV Insider; Cinema Blend

Megosztom: