Színes

Nagyon durva, bokrok mögül leselkedik a szomszédja

Megosztom:

Le is videózta.

Így leselkedik egy nő szomszédja

Egy skóciai lány TikTokon mutatta meg, hogy miért van állandóan elhúzva a sötétítő függönye. Először az ablakot videózza le, mondván, hogy az emberek állandóan ezt kérdezik tőle, majd megmutatja az okot. Egy kinti felvételt láthatunk kerítéssel, fákkal, és amikor ráközelít észrevehetjük a leselkedő szomszédot, aki amikor rájön, hogy videózzák, eliszkol.

Elárasztották az ötletek

A videót felkapták, és már rengetegen látták. Többen is adtak tanácsot a lánynak, hogy mit tehetne a kukkolója ellen. Van, aki szerint két pitbullt kellene vásárolnia, mások a tükröződő fóliát vagy a paprika sprayt javasolják. Akadt olyan is, aki arról kérdezte, miért nem megy a rendőrségre. Ekkor többen is megosztották a maguk negatív tapasztalatát, amikor hasonló esetben a rendőrök segítségét kérték, és azok nem tettek semmit.

Az egyik TikTok-felhasználó ezt írta konkrétan: „Mindenki azt mondja, menjen a zsarukhoz… Nem tesznek semmit. Nem érdekli őket. A férfi szomszédom egy hónapig filmezte a hálószobám ablakát. SEMMIT nem tettek.”

Az ilyen történetek nem egyedüliek, sajnos itthon is gyakran hallani leselkedő, vagy távcsöves szomszédokról. Legyetek óvatosak!

Forrás: TikTok/lucy.2481

Forrás: Indy100

Megosztom: