Szórakozás

A The Boys 3. évad sokkal nagyobb lesz

Megosztom:

Nem spórolnak az effekteken.

Nagyot fogsz szólni az új évad

The Boys 3. évada vizuális effektek terén még grandiózusabb lesz, mint az előző évadok. A Garth Ennis és Darick Robertson által készített képregénysorozat alapján készülő a The Boys harmadik évadába lép az Amazon Prime-on. A műsor nagy sikert aratott a streaming szolgáltatónál, hat Emmy-jelölést kapott 2021-ben, köztük egyet a kiemelkedően különleges vizuális effektekért, és csak az első évad első 10 napjában több mint 8 millió néző volt rá kíváncsi.

Kifordított szuperhős sztori

A sorozat egy földalatti mozgalomra összpontosít, akik olyan szupererős lényekkel harcolnak, amikről úgy vélik, hogy visszaélnek hatalmukkal. Ezeket a “fiúkat” Billy Butcher (Karl Urban) vezeti, aki számos különleges személyt toboroz maga mellé, köztük Hughie-t (Jack Quaid) és Kimikot (Karen Fukuhara), hogy együtt induljanak a szuperhősök csapata ellen, élükön Antony Starr Homelanderével. A hiper-erőszakos show számos új karaktert hoz be az új évadban, köztük Jensen Ackles-t, mint a hírhedt Soldier Boy-t.

A 3. évad várhatóan új fordulatokat hoz, köztük néhány visszaemlékezést, mivel a show mélyebbre merül a Vought által létrehozott szuperhősök világában. A Soldier Boy, az Amerika Kapitány paródiájának szerepeltetésével minden bizonnyal feltárják a feltételezett második világháborús gyökereit. Függetlenül attól, hogy a nagyobb effekteket hogyan használják fel, a nézők biztosak lehetnek a korábbi évadok minőségében. Eric Kripke, a showrunner azt mondta, hogy a harmadik évad gyártása során nem kötöttek kompromisszumokat, még akkor sem, ha az új Covid-19 korlátozások megnehezítették a dolgokat.

A premiert 2022-re várják.

Forrás: Screen Rant

Megosztom: