Színes

Meztelenül az autójában találták meg a bemondót

Megosztom:

Kemény estét tudhat maga mögött.

Részegen tartóztatták le

Feven Kay meztelenül aludt az Audijában, amikor megtalálták. Fox 5 Las Vegas bemondója nem emlékszik, hogyan került a kocsijába ilyen állapotban. A tisztek alkoholszagról számoltak be, de nem volt hajlandó vért adni, hogy egyértelműen megállapítható lehessen.

Közúti veszélyeztetés, és személyek, illetve vagyontárgyak biztonságának figyelmen kívül hagyása miatt 1000 dollár, azaz közel 300 ezer forint bírságot szabtak ki rá, ezen kívül pedig vezetési tanfolyamra is kötelezték.

Bocsánatot kért

A Fox 5 weboldala szerint Feven Kiflegiorgis, vagyis Feven Kay Kelet-Afrikában született és Kaliforniában nőtt fel, ahol újságírást tanult a kaliforniai egyetemen. Pályafutását a Los Angeles-i KTLA-n kezdte, majd Bakersfieldben dolgozott, jelenleg pedig Las Vegasban folytatja a karrierjét. LinkedIn profilja szerint 2018 novembere óta tölti be jelenlegi pozícióját.

“Bizonyára sokan észrevették, hogy eltűntem néhány hétre a képernyőről. A múlt hónapban letartóztattak, mert ittasan vezettem. Szeretném, ha tudnák, hogy tanultam a történtekből, és folytatom a tanulást. Igazán köszönöm a támogatást” – nyilatkozta az esetről.

Forrás: Las Vegas Review-Journal

Megosztom: