forrás: pinterest
Szórakozás

Aquamannek új jelmeze lesz

Megosztom:

Vadiúj jelmez, új stílus?

Mit árulhat el a halkirály új ruhája?

Az Aquaman és az Elveszett Királyság csak 2022 decemberében lesz a mozikban, de már sok részletet lehet tudni a forgatásról. Amber Heard továbbra is látható lesz benne, és új helyszínek is várhatóak, de ami igazán szemet szúrt a vérbeli Aquaman fanoknak, az az, hogy Jason Momoán nem a megszokott zöld-arany öltözet látható, hanem egy egyszerűbb, feketéskék. A félmeztelenség mellett, persze.

A film rendezője, James Wan, elárulta, hogy az eredeti képregényből inspirálódtak és az új jelmez egyfajta hal-álruhaként is funkcionál majd Arthur Currynek, alias Aquamannek. Jason Momoa az Instagramján már megosztotta, a filmbeli régi jelmezét és az újat is , a rajongókat ezzel lázban tartva.

Az új jelmez stílusát tekintve, sokkal letisztultabb, halszerűbb, egyszerűbb de mégis tekinétlyt parancsoló. (Na meg Jason Momoán bármi feszülhet tőlünk, egy szőnyegben is jól nézne ki.) Azt is elárulta, hogy a haját is szőkére festeti majd a szerephez, de erről még nem láttunk képet. Ha egy filmben új jelmez tűnik fel, az mindig valamit elárul a történet hangulatáról is, és a ruha alapján elég sötétebb, komolyabb filmre számíthatunk.

Forrás: Screenrant

Megosztom: