forrás: pinterest
Bulvár

Saját zenésztársai perelték be a Sex Pistols egykori énekesét

Megosztom:

Ki mond igazat?

A tagok háborúznak egymással

A Sex Pistols nevű angol punkbanda a 70-es években volt a csúcson, utána a zenekaron belül csúnya anarchia következett be. A tagok nincsenek jó viszonyban egymással és zűrös életvitelüknek köszönhetően van, aki mára elszegényedett az egykori bandából.

Vajon mi lesz a vége?

Pl: John Lydon aki a zenekar egyik énekese volt (=Johnny Rotten), -a másik Sid Vicious volt- ,pert vesztett a zenekarral szemben, mert nem akarta engedélyezni, hogy felhasználják az együttes dalait egy új, készülő “Pistol” c. sorozatban ami a bandáról fog szólni és Danny Boyle rendezi.

A gitáros, Steve Jones és a dobos, Paul Cook, azért is vitte perre az ügyet, mert állításuk szerint annak idején egységesen megállapodtak abban, hogy a többség akarata dönt abban az esetben, ha ilyenfajta felhasználásokról és zenekari jogdíjakról lenne szó, aminek most Lydon teljességgel ellentmond a többiek szerint.

Lydon szerint viszont a többiek teljesen kisemmizik őt és földönfutóvá teszik, mert már arra sincs pénze, hogy a beteg feleségét ápolja. Állítása szerint ő sokkal később később értesült arról, hogy a készülő sorozatban használni akarják a dalokat, mint a többiek, a többi tag viszont azt álítja, hogy mindenki egyidőben értesült az infóról és nem volt joga Lydonnak megvétózni a dalok felhasználását, már csak azért sem, mert évekkel ezelőtt, ő is beleegyezett az indokolt felhasználásukba. Érdekes állás, mi nem tudjuk kinek higgyünk.

Forrás: Lángoló Gitárok

Megosztom: