Forrás: Pinterest
Szórakozás

Ki lehet Jean gyerekének az apja

Megosztom:

Az évad egyik fontos kérdése.

Jean Milburnről (Gillian Anderson) a Szexoktatás második évada végén derült ki, hogy terhes. (Spoiler veszély!) A mostani, 3. évadban abszolút magától értetődőnek veszi, hogy a korábbi párja, Jakob (Mikael Persbrandt) az apa. Később a férfi úgy döntött, hogy szeretne egy apasági tesztet. Az eredményt nem tudjuk meg, de Jean eléggé meglepett fejet vág, amikor kinyitja a borítékot.

Az arcára írt döbbenet miatt pedig többekben felmerült, hogy lehetséges, mégse Jakob a kislány apja, de ki jöhet még szóba?

Otis apja

A legnyilvánvalóbb válasz Remi (James Purefoy), akivel Jean röviden kibékült a 2. évadban. Ha valóban szexeltek, akkor mindenképpen hihető, hogy tőle van Joy, ami komoly bonyodalmakat hozhat a 4. évadban. Jakob és Jean közé állhat a hír, de Otis életét is felbolygathatja. Viszont jó indok lenne arra, hogy Remit visszahozzák a sorozatba.

Alkalmi partnerek

Jeantől nem álltak távol az alkalmi partnerek korábban, sőt kifejezetten félt az elköteleződéstől.  Az egyik ilyen partner Dan volt. Otis anyjának azonban más partnerei is voltak, így előfordulhat, hogy más karakter is bekerülhet a képbe, amivel a nézők még nem is találkoztak. 

Az egyik nyom a Jakob által a konyhában talált mandzsettagomb lehet, előfordulhat, hogy a tulajdonosa Jean babájának igazi apja, de erre a válaszra várnunk kell a 4. évadig, amit szerencsére már be is hívtak.

Forrás: Screen Rant

Megosztom: