forrás: pinterest
Színes

Orgiába fordult az első randi

Megosztom:

Szexpartiba csöppent a randevún.

50 férfivel volt egy nap

Elég ritkán fordul elő az alábbi eset, de a Kazumi Squirts nevű ( nem ez a hölgy igazi neve, de beszédes az álnév), amerikai nővel megtörtént, hogy éppen az első randin volt a pasival, amikor a férfi bedobta az ötletet, hogy miért nem néznek el egy bizonyos swinger partiba ahol több barátja is részt vesz.

A 24 éves modell lány nem sokat ellenkezett és belement a dologba. Ott érdekes fordulatot vett a randi, mert a “partnere” azzal hagyta őt az ajtóban, hogy “érezze jól magát”, és Kazumi megfogadta a tanácsát. 50 férfival létesített szexuális kapcsolatot azon a partin és nagyon is szó szerint vette az érezd jól magad kifejezést.

“Nagyon felszabadító volt az egész és nagyon erősnek éreztem magam”.

A nő elmondása szerint 2-3 percet töltött egy-egy férfival és nem egy esztelen, pornószerű orgiára kell gondolni. A kevés időtartam miatt ő inkább érezte azt a 50 férfit 2-3 órának összesen, és természetesen védekeztek mindenkivel. Kazumi elmondása szerint mindenki nagyon illedelmes és kedves volt vele. Ilyen vad élet mellett nem meglepő, hogy rendszeresen csináltat nemi betegségek elleni tesztet és még keresi az igazit. Az est folyamán azonban újra összesodródott az eredeti randipartnerével, akivel utána elmentek vacsorázni egy duplarandi kíséretében, ahol egy párosnál házasság is szövődött később.

Az biztos, hogy “érdekes” egy első randi volt.

Forrás: The Sun

Megosztom: