forrás: pinterest
Szórakozás

Ezek a sztárok már mind belebújtak Diana hercegnő bőrébe

Megosztom:

Külső jegyeket tekintve, közös alap, hogy szőke és kék szemű legyen a jelölt.

Ők voltak Kristen elődei

Kristen Stewart átalakulását várja a világ, hiszen a bemutatója alapján a Spencerben kísértetiesen hozni fogja Diana walesi hercegnő karakterét, amit november 5-től láthatunk a mozikban. De nem ő az egyetlen, aki a néhai hercegnő szerepébe bújt már. Kristen előtt, Naomi Watts, Emma Corrin, és nálunk kevésbé ismert színésznők is megformálták már őt.

Diana lénye nem volt egysíkúnak nevezhető és szerény külseje, egy szenvedélyes lelket takart. Számtalan tv sorozat és egész estés film készült már Diana életéről, és az alábbi színésznők mind máshogy, de szívüket-lelküket beleadva játszották el a tragikus sorsú Lady Di-t.

Kristen Stewart

Sokak szerint meglepő választás volt a vadóc Kristen erre a kifinomult szerepre de Diana lényében is volt egy lázadó oldal, így Stewart önazonos tudott vele lenni.

Elizabeth Debicki

A színésznő a Netflixen futó, A korona c. sorozatában veszi át Diana szerepét 2022 novemberétől.

Emma Corrin

Ő volt az első aki a fent említett sorozatban Diana megformálásáért, Golden Globe díjat kapott és a Kritikusok Díját is elnyerte.

Bonnie Soper

Ő formálta meg Dianát az alábbi tv filmekben.: Harry és Meghan: Királyi Románc, illetve a Harry és Meghan: Becoming Royal c. filmekben.

Naomi Watts

A színésznő 2013-ban játszotta el a hercegnőt egy mozifilmben, melynek szimplán csak Diana volt a címe.

Serena Scott Thomas

A karakteres arcú színésznő 1993-ban bújt Diana bőrébe, egy tévés drámában, mely a Diana: Igaz története címet viselte.

Catherine Oxenberg

A szőke színésznő kétszer is eljátszhatta Dianát, először 1982-ben, egy tv filmben mely a The Royal Romance of Charles and Diana címet viseli, és 1992-ben a film folytatásában is, a Charles and Diana: Unhappily Ever After c. filmben is.

Forrás: Just Jared

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.