Forrás: Pinterest
Szórakozás

Először érkezik az MTV-EMA hazánkba

Megosztom:

Óriási sztárparádéra kell számítani!

Ed Sheeran is fellép

Tavaly óta lehetett tudni, hogy 2021-ben, azaz idén, a tervek szerint, Budapesten rendezik meg az MTV Europe Music Awards-Európai Zenei Díjátadó gáláját, és bár a vírus még az utolsó pillanatig bekavarhatott volna, de nagyon úgy néz ki szerencsére nem hiúsul meg az esemény. Maga Palvin Barbara és David Guetta jelentették be a tavalyi gálán, hogy hazánkban lesz a következő show. A gála november 14-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában, és olyan fellépők várhatóak, mint Ed Sheeran, Maluma, Kim Petras, Imagine Dragons, Yungblud és a Maneskin. 🙂

De Magyarország egész héten EMA lázban ég és november 13-án pedig ennek jegyében fellép a One Republic is a Hősök terén! Jegyek már kaphatóak, igaz korlátozott számban, így a szervezők arra számítanak, hogy hamar elfogynak majd. A nagy érdeklődést elnézve, valószínűleg tényleg hamar elfogynak majd a jegyek!

Az MTV-EMA olyan gála, ami tényleg a világ legrangosabb zenei díjátadói közé tartozik, így ez egy nagyszerű lehetőség hazánknak, hogy megmutassa, mi is ugyanolyan színvonalasan megtudunk szervezni egy ilyen eseményt, mint az olaszok, vagy a spanyolok!

Megosztom: