Forrás: Pinterest
Szórakozás

Selena Gomeznek egyre jobban bejön a konyha

Megosztom:

Az énekesnő egyre profibb szakács lesz.

Selena és a fakanál

Selena a hajszínét is sűrűn váltogatja mostanság, meg a tevékenységi köreit is. Hol újabb dallal rukkol elő, hol egy újabb filmszerepben láthatjuk őt, de nagyon úgy fest, hogy a konyhában is igazán otthon érzi magát, mert főzőműsora már a 4. évadnál jár! Selena főzőműsora azonban eltér a többitől. Itt ugyanis jótékonyságra megy el az az összeg amit minden adásban felajánlanak. Eddig 126 millió Forintnak megfelelő összeg gyűlt össze. A Selena + Chef az HBO Maxon fut és olyan sikeres, hogy berendelték belőle a 4. évadot is!

Reméljük hazánkban is látható lesz majd a főző széria. Selena különböző sztárszakácsokkal áll össze főzni, ahol akár videón keresztül is segítik egymást. Vendégei közt volt már Jamie Oliver is. Selena és vendégei az új évadban azonban az eddig megszokott konyha helyett egy új helyen fognak konyhaművészkedni, mégpedig egy tengerparti házban, így a tengeri ételek már garantáltak a menüben. A főzések jó hangulatúak, Selena szőke hajkoronával pompázik, sokszor bolondozik, de közben igyekszik maga is fejlődni a konyhai dolgokban. Nézzétek, milyen hangulatú műsorra számíthattok!:

https://www.youtube.com/watch?v=llwqOU4XM_I&t=65s

Legutoljára az Only Murders in the Building c. sorozatban kapott szerepett, és az énekes-színésznő végre talán a magánéletében is boldogságra lelt, mert a pletykák még mindig nem csillapodtak, miszerint Selena, Chris Evansszel randizik.

Forrás: Deadline

Megosztom: