Forrás: Pinterest
Szórakozás

Az Oscar-díjas színész kiakadt az új Pókemberen

Megosztom:

Simmons utálta a külsejét.

A színész nem akart változást

J.K. Simmons karaktere igaz csak mellékszerep volt még az első Pókemberben, de emlékezetes alakítását nem felejtették el az alkotók sem. Így a színészt visszavárták az új decemberben érkező Pókember-Nincs hazaút c. filmbe is. Külsejét tekintve azonban a stáb változtatni akart Simmons jegyein. A Tobey Maguire féle Pókemberben még bajusszal és dús hajjal láthattuk a színészt szivarozni, az új filmben pedig kopaszon és bajusz nélkül akarták őt, immár szivar nélkül.

Ezen Simmons kiakadt de nagynehezen megegyezett a készítőkkel, hogy ilyen drasztikus változtatásokat megejteni a karakter külsején, szerinte hülyeség, bár sikerült kompromisszumot kötniük. Ennek eredményeként a bajusz maradt, de a haj ment. Így Simmons filmbeli külseje jobban fog hasonlítani a sajátjáéhoz, mert a színész egyébként is kopasz bár bajuszt nem visel a magánéletében.

A Whiplash sztárja azért sem értette a készítők változtatási szándékát, mert az új filmben ugrálnak majd az idősíkok között de ettől a karakterek külseje nem változik szerinte.

Forrás: Insider

Megosztom: