forrás: Pinterest
Szórakozás

Tudtátok, hogy Buzz Lightyear saját filmet kap? Megérkezett hozzá az előzetes is

Megosztom:

Kiderül, hogyan lett Buzz űrhajós.

A Disney és a Pixar szerelemgyereke

Végre elérkezett a pillanat amikor megtudhatjuk, hogy a Toy Story űrhajósa Buzz Lightyear honnan is ered és miért is képzelte magát űrhajós hősnek! A Lightyear a Pixar és a Disney közös mozija, mely afféle eredetfilm lesz.

A főhős hangját Chris Evans fogja kölcsönözni és így átveszi Tim Allentől a stafétát. A Lightyear a trailer alapján sokkal komolyabb hatású animációs film, mint a Toy Story gyerekbarát meséje és komolyan olyan hangulatba ringat, mintha egy űrhajós sci-fit néznénk. A film premierjét 2022. június 17-re tervezik az alkotók. Az előzetesben pedig David Bowie Starman c. dalának speciális változata hallható, ami tökéletesen illik a film hangulatához.

Ezt a mozit egyébként korábbi Buzz Lightyear projectek is előzték már meg, mert kapott már külön spin-off sorozatot az űrhajós, az első két Toy Story film sikere után, ahol Patrick Warburton keltette életre Buzzt, de az nem kapott nagyobb visszhangot. A Lightyeart pedig tavaly jelentette be a Disney. A grafikát elnézve, azért lehet érezni, hogy az első Toy Story film óta, hogy eltelt az idő.

Forrás: Screenrant

Megosztom: