Szórakozás

Daredevil és Deadpool a Pókemberben?

Megosztom:

Ezek a teóriák kaptak szárnyra.

Daredevil szerződést írt alá

A Pókember: Nincs hazaút végre 2021. december 17-én érkezik a mozikba. Bár a Marvel továbbra is tagadja, hogy a filmben több Pókember is feltűnne a multiverzumnak hála, sokan ezt tartják a Marvel történetének legrosszabbul őrzött titkának. A hírek szerint Charlie Cox is feltűnik majd a filmben. Erre viszont nincs egyértelmű bizonyíték, de Giant Freakin Robot megtudta, hogy a színész szerződést írt alá a Pókember 4-re, mint Daredevil.

Megvan a főgonosz?

A Venom második részének pluszjelenetében kiderült, hogy egy univerzumba került Eddie Brock Peter Parkerrel. Azóta a rajongók másra sem várnak, mint a nagy bejelentésre, a Geekosity most megerősítette, hogy Tom Hardy lesz a Pókember 4 gonosztevője. 

Mi a helyzet Deadpoollal?

Bár Ryan Reynolds most jelentette be, hogy szünetre vágyik, Deadpool karakteréről is akadnak pletykák a Pókember folytatása körül.

Deadpool és Korg közös Free Guy reklámja óta egyértelmű, hogy Reynolds karaktere csatlakozik majd az MCU-hoz. A kérdés inkább a hogyan…

Sokan arra tippelnek, hogy nemcsak Venom jutott át egy párhuzamos univerzumból, hanem Deadpoollal is ez lesz a helyzet, és így jelenhet majd meg a negyedik Pókember filmben.

Megosztom: