forrás: pinterest
Színes

Ezért imádjuk az angol humort még mindig

Megosztom:

A parkolóhelyekért vívott harc Angliában is folyik.

Amikor egy sofőrnek van humora

Az angolok szarkasztikus és vérbeli “angol” humorukról híresek, és ezt újra és újra be is bizonyítják. Még egy olyan hétköznapi esetben is, mint egy parkolási mizéria.

Levélben üzent

Történt ugyanis, hogy egy 2 hete ott parkoló autós autóján a szomszédja ott hagyott neki egy cetlit, amire a következő volt írva:

“Ez egy nyilvános parkoló. 2 hete foglalja a parkolóhelyet. Ez nem korrekt a helyi lakosokkal szemben. Értesítettem már a városi tanácsot is ezügyben.”

Erre az autós reagált is, és ezt írta válaszában.:

“Először is, szeretném megköszönni önnek, hogy milyen szívén viseli a helyi lakosok sorsát és kiáll mellettük. Nem 2 hétig foglaltam a helyet, ahogy állítja, hanem a mostani járművemmel 2 éve, az előzővel pedig 6 évig. Egyetértek, hogy milyen idegesítő amikor nincs parkolóhely itt, de ilyenek a nyilvános parkolók, és ezzel meg kell tanulnunk együtt élni. Legalább 3 éjszaka máshol kellett parkolnom, most képzelje el!… Tiszteletben tartom az Ön véleményét, de továbbra is fogok itt parkolni, mert azt gondoltam, hogy az, hogy a házam 200 lépésnyire van ettől a parkolótól, már feljogosít arra, hogy helyi lakosnak nevezzem magam. Ha tovább szeretne még erről beszélgetni velem, várom a válaszát, és hogy mit szólt a városi tanács ehhez. “

A zseniális válasz udvariasan megfogalmazott, de mégis egyértelműen nevetségessé teszi az indulatos első levél íróját. Itthon is előfordulnak ilyen esetek, hiszen a parkolóhelyekért sokszor megy a harc.

Forrás: The Sun

Megosztom: