forrás: pinterest
Bulvár

Gal Gadot kifakadt az agresszív rendező miatt

Megosztom:

Rémálom volt a forgatás számára.

A színésznő kiáll a jogaiért

Hollywoodban sem minden fenékig tejfel. Ezek az esetek többségében a szőnyeg alá seperve maradnak, de néha kibukik egy-egy eset. Most a színésznő Gal Gadot mesélte el, miért volt számára rémálom az Igazság Ligája legújabb filmjének a forgatása.

Gadot elmondta, hogy a film rendezője, Joss Whedon megalázta és végig lekezelően és parancsolgatósan beszélt vele a forgatás során. A színésznő szerint a rendező megfenyegette őt, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha nem azt és úgy csinálja ahogy ő mondja neki. Gal ugyanis szeretett volna pár apró változtatást a karaktere jellemében és a szöveggel sem volt mindenhol kibékülve. Amikor ezeket jelezte a rendező felé, akkor futott a durva elutasításba. Még azt is hozzátette Whedon, hogy “Te csak elég ha szép vagy és mondod a soraid”.

Gal túl agresszívnak találta a karakterét a szóló Wonder Woman filmhez képest és szerette volna, ha finom az átmenet a karakter fejlődésében a filmek között, de a rendező erről hallani sem akart és a Wonder Women rendezőjét is ócsárolni kezdte. Majd közölte Gadot-tal, hogy ha nem csinálja azt amit mond neki, kiteszi a filmből, tönkreteszi a karrierjét, vagy hihetetlenül ostoba és bugyuta karaktert csinál Wonder Womenből.

Gal fontosnak tartja, hogy ezekről a szóbeli inzultusokról is essen szó, mert ez is az abúzus egyik fajtája, ráadásul lekezelő és szexista.

Forrás: The Holywood Reporter

Megosztom: