forrás: pinterest
Egyéb

A H&M ebben is úttörő

Megosztom:

A márka meglepő kampánnyal újít.

Fogadd el önmagad

A svéd ruhamárka mindig is próbálta személyesen megszólítani a vásárlóit és nem feltétlen a tökéletességet akarja megmutatni. Pontosan tudatában vannak annak, hogy vásárlóik nem mind magas és vékony lányok makulátlan bőrrel, hanem igenis alacsony, duci, bőrproblémás lányok is alkotják a vásárlóik közönségét, mégpedig nem kis számban.

Forrás: H&M

Engedd be a valódit

A H&M mindenkit igyekszik megszólítani, és ezt igyekszik reprezentálni is. Most éppen úgy, hogy oldalán pattanásos modellekkel (is) igyekszik bemutatni a ruhákat. Ezáltal szeretné közelebb hozni a realitáshoz a márkát és nem csak a photoshopolt verziót mutatja be. Molettebb modelleket is alkalmaznak már, és szerintünk lesznek még itt meglepetések a cég kampányaiban!

A testalkatunk is különbözik, és ez így valódi. Forrás: H&M

Az újrahasznosított anyagok, a környezettudatos csomagolás, és most ez, a valós világ valós problémáira is igyekszik felhívni a figyelmet és nem a tökéletességet sugallja, hanem arra buzdít, hogy fogadjuk el önmagunkat, úgy ahogy vagyunk. És a vásárlókat ezzel valóban közelebb is tudhatják magukhoz.

Forrás: Telex

Megosztom: