Szórakozás

A legforróbb csókok a díjátadóról

Megosztom:

A filmes csókok legjava a színpadon is életre kel.

Bevállalós díj

Los Angelesben megrendezésre került idén is az egyik legnépszerűbb filmes díjátadó show, az MTV Movie Awards, ahol egyértelműen kijelenthetjük, hogy ezúttal is a tüzes csókoké volt a főszerep. Minden évben van legjobb csók díj, és ez már szinte hagyomány, hogy a sztárok ezt szeretik be is mutatni a színpadon. Most összeszedtük a legforróbb hollywoodi csókokat, amik a gálán csattantak el!

Rachel McAdams és Ryan Gosling

A páros akkoriban az életben is egy párt alkotott, így a csókjuk is tényleg szenvedélyesre sikerült. A rajongók azóta is ezt a csókot tartják a gála legjobb csókjának.

Robert Pattinson és Kristen Stewart

A Twilight párosa egymás után 4szer nyerte meg a legjobb csók díját, de ténylegesen sosem csókolóztak a színpadon…Mindig csak majdnem. Nézzünk egy emlékezetes pillantot, ahol még Selena Gomez is láthatóan várja azt a bizonyos csókot végre. De Robert végül mást csókolt meg.

Chase Stokes és Madelyn Cline

Az idei nyertesek szintén bemutatták hogyan is kell ezt csinálni és miért ők nyertek.

Sarah Mitchelle Gellar és Selma Blair

A Kegyetlen játékok 2 női főszereplője is megmutatta, igaz csak finomított verzióban, hogyan is hozták létre azt a bizonyos csókot a filmben, amikor Selma Blairt tanította csókolózni Sarah.

Megosztom: