forrás: pinterest
Színes

Tanárától kapott vesét a kisfiú

Megosztom:

Életmentő ajándék.

Gavin és szülei nem adták fel

Sok szomorú történetet ír az élet, de szerencsére van ami happy enddel végződik. Így volt ez a gyerekkorától fogva vesebeteg kisfiúval is-írja a The Mirror.

Az angol Gavinről (11) már 3 éves korában kiderült, hogy egy speciális veserákja van, és gyógyíthatatlan beteg. Egész gyerekkorában kezelésekre vitték és terápiákat kapott, de semmi nem segített a kisfiún igazán. Meg is operálták és kivették az egyik veséjét, de a rák sajnos már továbbterjedt a tüdejére is. A hosszú kemoterápiás kezeléseknek hála végre fellélegezhettek. De a család öröme sajnos nem tartott sokáig, mert egy év múlva kiújult a rák.

Forrás: Mirror

Nincs remény?

Újabb terápiák következtek és a maradék veséje is kezdett teljesen tönkremenni Gavinnek. Az édesanyja, Robyn érthetően teljesen kétségbe volt esve és nem tudta mit csináljanak. Ő és a férje nem voltak alkalmasak donornak, már korábban letesztelték. A kisfiúnak az egyetlen megoldást az életre egy új vese jelentette volna, de nem találtak donort, és tudták, hogy ez akár évekbe is beletelhet. Az új vesének más feltétele is volt. 2 évig rákmentesnek és gyógyultnak kellett lennie Gavinnek, ahhoz, hogy vesét kaphasson.

Forrás: Mirror

A szülők rengeteg segélykérő üzenetet és emailt küldtek az ismertségi körükben és onnan jött a segítő felajánlás ahonnan nem várták. Egy Ann nevű iskolai tanárnő ajánlotta fel a veséjét a kisfiúnak. Ekkor viszont jött a koronavírus. Nem végeztek ilyen jellegű műtéteket és minden leállt. A család már csak a csodában bízott és abban, hogy ha rendeződnek a dolgok, a tanárnő nem gondolja meg magát. És így is lett. Gavin megkapta a vesét és azóta egészségesen és boldogan él a szülők pedig egy életen át hálásak lesznek Annek.

Forrás: Mirror
Megosztom: