Bulvár

Lehetett sejteni, hogy valami nem oké….De ez? Britney Spears sokkoló vallomása

Megosztom:

Az énekesnőt rabként tartja a saját apja.

Végighazudta az elmúlt 2 évet de ez sokkal több

Szinte az egész világ rajongott Britney Spearsért, masszív 10 éven keresztül a 90-es évek óta. Ő volt talán túlzás nélkül , az utolsó olyan generációs popikon, aki még az internet nélkül lett híres. De még milyen híres! A világ legnagyobb tini popsztárja volt akkoriban. Aztán betört a You Tube és Britney is közben nővé érett, és ezzel együtt a csillaga kicsit megkopott. Aki követi őt az instáján már láthatta, hogy valami nincs rendben vele a posztjai alapján…Pl ez:

Az egész élete irányított

Gyerekkora óta a showbusinessben él, már kiskorában is keményen megdolgozott a sikerért és a családja is arra tett fel mindent, hogy Britney sikeres legyen. Mire 16 éves lett Max Martin megírta neki a …Baby One More Time-ot, és ezzel az egész világon sztár lett. Britney ma már 2 gyermekes családanya de nagyon nem boldog. 13 év óta lehet tudni, hogy az apja gyámsága alatt áll és gyakorlatilag rab a saját házában….De az amit a bíróságon most mondott a saját védelmében, az tényleg döbbenetes….

“Traumám van. Hazudtam az egész világnak és azt mondtam rendben van minden…Nincs. Minden csak hazugság volt.”

Elképesztő dolgokra kötelezték

Az énekesnő úgy fakadt ki, mintha ez lenne az utolsó mentsvár számára és elmondta a bíróságon, hogy nem bírja tovább a hallgatást. Évek óta nem boldog, 2 éve hazudik mindenkinek, arról, hogy ő igenis jól van, csak mert gyerekkorában azt látta az anyjától, hogy ezt kell kimutatni a külvilág felé. Britney elárulta,

-hogy a saját házát csak az apjával hagyhatja el

-megtiltották neki, hogy házasodjon párjával Sam Ashgarival

-akaratán kívül egy fogamzásgátló spirált rakattak a testébe, és megtiltották neki, hogy újra gyereket szüljön

-akarata ellenére gyógyszerezik és olyan szereket adnak be neki rendszeresen amibe nincs beleszólása

-egyáltalán nem kezelheti a saját pénzügyeit

-az apja csak pénzautomatának használja és az egész családját szíve szerint beperelné a menedzserével együtt

-nem láthatja a gyerekeit, csak engedéllyel

Önmagában a tény, hogy akaratán kívül egy nőnek megtiltják, hogy a saját teste ura legyen már borzalmas…De így együtt ezek a körülmények tényleg sokkolóak…Több világsztár is kiáll mellette, többek közt exe, Justin Timberlake is, és természetesen a pasija is hős oroszlánként tiszteli, és szinte az összes korábban őt inzultáló bulváríró és lesifotós bocsánatot kér tőle, hogy anno nem hagyták élni se.

Egész életében arany tojást tojó tyúkként használták őt de Britney végre teljes gőzzel kiáll végre magáért, szabad akar lenni a családjától, szeretne még gyereket, ő akarja kezelni a vagyonát és talán a színpadtól is visszavonulna, mert nem érdekli már a karrier. Ő csak boldog szeretne lenni és szabad. A tárgyalása júliusban folytatódik majd, és remélhetőleg már tényleg kikerül az apja gyámsága alól.

Világszerte elindult már egyfajta mozgalom “FreeBritney” néven, amit a rosszakarók csak lehurrogtak, hogy semmi értelme, mert az énekesnő boldog…Hát nem. Most mi is csatlakozunk és csak a legjobbakat kívánjuk neki!

Forrás: ET Canada

Megosztom: