forrás: pinterest
Bulvár

A Zöld íjász sztárja sem bánik túl jól a nőkkel

Megosztom:

A színész is botrányba keveredett.

Felesége megbocsát?

Stephen Amell, a Zöld íjász sorozat hőse is botrányba keveredett nemrég, pedig rá eddig ez nem volt jellemző. Amellt azzal vádolják, hogy egy repülőgépen minősíthetetlen stílusban ordítozott a feleségével, majd végül leszállíttatták a gépről viselkedése miatt.

A 40 éves színész nem tagadja a vádakat de szerinte eltúlozza az egészet a média. Valóban kiabált a feleségével de kinek nincsenek nézeteltérései? A színész szerint azok a vádak, hogy erőszakkal kellett őt végül levinni a gépről hamisak, mert magától ment le. Rossz nyelvek szerint a színész ittas volt, és a többi a gépen utazó utas is nagyon megdöbbent a botrányos viselkedésén. A színész egy twitter üzenetben így nyilatkozott a dolgoról:

” Valóban vitába keveredtünk a feleségemmel a gépen és megkértek, hogy halkítsam le a hangom. Meg is tettem ezt. Majd 10 perccel később megkértek, hogy hagyjam el a gépet, és én így is tettem, és egy 2 órával későbbi járattal mentem. Mindössze túlságosan elragadtak az érzéseim, ennyi a sztori.”

Mást mondanak

A többi beszámoló és a Page Six értesülései szerint viszont többször is fel lett szólítva a színész, hogy nyugodjon le, nem csak vitatkozott a feleségével, hanem kiabált és egyértelműen ittas volt. A színészt végül beszámolók szerint erőszakkal kellett levinni a gépről és emiatt az incidens miatt a járat is késett.

Amell korábban a feleségével még vidáman posztolt egy fotót ahogy Texasban vannak és bolondoznak a barátokkal.

Forrás: TMZ

Megosztom: