Bulvár

Mégsem adományozott Amber Heard?

Megosztom:

Legalábbis nem annyit, amennyit ígért.

Mégsem annyira nagylelkű a színésznő, mint eddig hittük?

Johnny Depp és Amber Heard pere húzódik egy ideje. A két sztár válik, a színésznő pedig azzal vádolta meg Deppet, hogy korábban bántalmazta őt. A bíróság meg is ítélt neki 7 millió dolláros jóvátételt a válás miatt, amit ígérete szerint el kellett volna adományoznia.

Depp ügyvédje régóta állítja, hogy Heard nem, vagy nem annyit adományozott, mint amit a nyilvánosság felé állított. De az ACLU, az Amerikai Állampolgári Jogi Szövetség nem volt hajlandó elárulni, hogy mennyit kaptak ténylegesen.

Végül a bíróság Johnnynak adott igazat, így az ACLU-nak be kell mutatnia a kérdéses dokumentumokat. Az adomány egy része a Los Angeles-i Gyermekkórháznak járt volna, de átadott dokumentumok azt sugallják, hogy csak 100 000 dollárt kaptak, ez messze elmarad az ígért 3,5 millió dolláros ajándéktól – írja a DailyMail.

Nehezen megszerzett adatok

Végül az ACLU is engedelmeskedett a bírói döntésnek. Szerintük Heard 350 000 dolláros felajánlást tett, „mint a 3,5 millió dolláros nagylelkű ígéretnek első része”. Valamint 500 000 dollárt kaptak Elon Musktól is, akivel a pletykák szerint a színésznő megcsalta Deppet.

A színész ügyvédei a dokumentumokból arra a következtetésre jutottak, hogy Heard végül 450 000 dollárt adományozott. Pedig 2016-ban így nyilatkozott: „Amint arról a médiában beszámoltak, a válás során nekem megítélt összeg 7 millió dollár volt, és 7 millió dollárt fogok eladományozni… Az adományokat egyenlő arányban osztjuk fel az ACLU, különös tekintettel a nők elleni erőszak leállítására, és a Los Angeles-i Gyermekkórház között, ahol az elmúlt 10 évben önkéntesként dolgoztam.”

Forrás: DailyMail

Megosztom: