Színes

Hobbitlakot épített magának a kertjében

Megosztom:

Ez lett a faműhelye.

A szomszédoknak is tetszik

Egy skót férfi akkora Gyűrűk Ura rajongó, hogy megépítette a kertjében a saját hobbit házát, hogy ez legyen a műhelye.

Ali Hughson (41) gyerekkora óta Tolkien rajongó, és mindig is vágyott egy ilyen kis faházra. A férfi egyébként az IKEÁ-ban dolgozik és emellett faipari munkás, így nincs is nagyon min csodálkozni építményén.

A házikó 6 hónapig épült és kb. 2 000 Fontból jött ki. Az épület több mint 2 m magas és megtalálható rajta az az ikonikus zöld kerek ajtó is, ami a hobbitok házán, hisze enélkül nem lenne teljes az érzés.

Alinak mindig is volt műhelye, de ennél különlegesebbre vágyott. A régi fészer már nem volt jó állapotban és adta magát az átalakítás lehetősége. A családja is támogatta ebben a munkást , és a szomszédoknak is tetszik az elkészült lak. A férfi további átalakításokat is tervez még a házikóval, pl kéményt is akar rászerelni, hogy télen se fázzon amikor kijön a műhelybe, illetve tele akarja ültetni virágokkal a tetőt, hogy odavonzza a méheket. Ali mindig is a természet közelében érezte jól magát, így a hobbit lak egy igazi megvalósult álom számára. Kisfia is gyakran játszik a faházban és alig várja már, hogy lányunokája is megértse milyen különleges házat épített, de ő még túl kicsi ehhez.

Forrás: Foxnews

Megosztom: