Élet

Így változott a pandémia alatt az emberek szexhez való hozzáállása

Megosztom:

Minden megváltozott, de vajon a szexben is?

A szabadság ebben is érezteti hatását

A pandémiás bezártság miatt az emberekben sokminden átértékelődött…Az emberi kapcsolataink, az, hogy mi az igazán fontos, a munkánk, a saját magunkhoz való hozzáállás, szinte minden elemzésnek volt alávetve mert hát idő az volt rá. Így nem meglepő, hogy a szexhez való viszonyulásunk is kicsit változott, de mindenki döntse el, hogy előnyére vagy hátrányára.

Carpe Diem

Ugyanis a legfrissebb kutataások szerint az emberek sokkal többet szexelnek mint a vírus előtt. Sokakat az sem zavar, hogy párkacsolatban élnek, a megcsalások virágorukat élik, legalábbis a felmérések szerint. Sokan akik hosszútávú párkapcsolatban élnek, már “unják” a parterüket vagy rossz köztük a szexuális kapcsolat, és erre a pandémia döbbentette rá őket. Ezen kívül virágzik a YOLO elv, azaz You Only Live Once= Csak egyszer élünk, miszerint az élet rövid, és sokkal bátrabban megmerik élni a vágyaikat az emberek. A szex a testi örömszerzésről szól és ez mindenkinek jól esik. Akik eddig érzelmesebb típusúak voltak, nyilván nem változnak át egyéjszakás akrobatákká, de talán még bennük is megváltozott valami.

Sokan csak feszültségoldásra használják a testi kapcsolatokat, így nekik rengeteg partner megfordulhat az ágyukban. A felmérés arra is kitért, hogy azok akik duplán beoltottak, sokkal vonzóbbak az ellenkező nem számára, és potenciálisan nagyobb esélyük van, mint szexpartner. A home office berobbanásával a munkahelyi viszonyok jelentősen lecsökkentek, míg a pornóoldalak látogatottsága megnőtt.

Most pedig, hogy a korlátozások teljesen feloldódtak, az emberek még többet szexelnek, de a probléma az, hogy sokan a felelősségről is megfeledkeznek közben.

Forrás: The Sun

Megosztom: