Bulvár

Sztárok, akik tinédzserként lettek szülők

Megosztom:

Akadnak sztárok, akiknél egy kicsit korán érkezett a gyermekáldás, és fiatalon, még szinte gyerekként lettek szülők. Talán nem is tudod mindegyikükről.

Louis Tomlinson

A One Direction tagja talán az egyik leghíresebb fiatal apuka. Fia született 2016 január 21-én Los Angelesben korábbi barátnőjétől, a stylistként dolgozó Briana Jungwirth-től. Louis ekkor 25 éves volt, ezzel az egyik legidősebb lesz a listánkon. Bár az anyukával nincsenek együtt, sok időt tölt a fiával, Freddie Reign Tomlinsonnal.

Sofia Vergara

Sokan nem tudják Sofiáról, hogy ő is tinédzser anyuka volt. Amikor 19 éves volt, megtudta, hogy terhes, és megszületett a fia, Manolo.

Ekkor feleségül ment a gyermekkori kedveséhez, Joe Gonzalezhez, aki Manolo apja is egyben. Sajnos, a dolgok nem tartottak kettőjük között sokáig, és két év múlva elváltak.

Jack Avery

A Why Don’t We amerikai fiúbanda énekese 2019 májusában lepte meg a rajongókat a hírrel, hogy április 22-én kislánya született. Jack ekkor 19 éves volt, a barátnője Gabriela Gonzalez influenszer pedig csak 17. Lavender May Avery szülei azóta szétmentek, az anyja Hawaii-ra költözött, az apját, Jacket pedig csak ritkán láthatja.

Whoopi Goldberg

Biztosan hallottál már Whoopi Goldbergről, de talán azt nem tudtad, hogy ő is tinédzser anyuka volt. Nehéz gyermekkora volt, mivel szenvedélybetegségekkel küszködött. A dolgok azonban megváltoztak, amikor 18 éves korában megtudta, hogy terhes a lányával. Whoopi abbahagyta a középiskolát, és amikor megszületett Alex, Los Angelesbe költözött, hogy kövesse az álmait, és jobb lehetőségeket találjon magának és lányának.

Machine Gun Kelly

Casie Colson Baker 2009 júliusában született, amikor az apja 18 éves volt. Kislányának anyagi nehézségei miatt még pelenkát is kellett lopnia, mára már viszont inkább a paparazzóktól kell megvédnie. Machine Gun Kelly sincs együtt a lánya anyjával, Megan Foxszal alkot egy párt.

Kylie Jenner

Kylie 20 éves volt, amikor lánya, Stormi megszületett a rapper Travis Scott-tól. A Kardashians rajongói imádják az összes testvért és gyermekeiket, de Kylie volt legfiatalabb, amikor anyuka lett.

Megosztom: