Forrás: Pinterest
Bulvár

Sztárok, akik csoda, hogy élnek

Megosztom:

Vannak őrangyalok.

Hírességek, akiknek egy hajszálon múlt az életük

Vannak olyan hírességek, akiket valamiért nagyon kedvelhetnek az égiek, mert gyakorlatilag kész csoda, hogy még életben vannak. Vagy azért, mert megúsztak egy végzetes balesetet, drogos korszakot, extrém időskort, vagy éppen halálos betegséget éltek túl. Az alábbi példák alátámasztják, hogy a sors nem válogat az eszközökben és őrangyalok valóban léteznek. A sztárvilágban is.

Anthony Kiedis

A Red Hot Chili Peppers 59 éves fenegyereke abszolút jó barátja lehet az angyaloknak, mert olyan életvitelt folytatott egészen már gyerekkorától kezdve, hogy önéletrajzi könyvében, a Scar Tissue-ban maga is arról vall, hogy gyakorlatilag csoda, hogy még él. Kiedis évtizedekig a drogok rabságában élt, maga az apja szoktatta rá a használatukra. Az énekes számos balesetet is túlélt, arról nem is beszélve, hogy egyszer teljesen leállt a szíve a kábítószertől, de valahogy visszahozták őt a mentősök. Számtalan barátja és zenésztársa is elment az életből a drogok miatt, de a rock & roll törvényei szerint ez is hozzátartozik a játékhoz. Kiedis így nyilatkozott erről a drogos állapotról:

„Láttam ezeket az átváltozásokat… Láttam, ahogy ezek az emberek elvesztik az élni akarásukat. De azt is láttam, ahogy visszatértek a zombi állapotból és újra ott csillogott a szemükben az élet.”

Johnny Depp

A színész szintén túlélt egy kemény drogos korszakot, de közvetlen életveszélybe mégis a szerelem miatt került. Ugyanis botrányos válásuk Amber Hearddel majdnem az életébe került. Depp állítása szerint a színésznő begurult azon, mikor arra kérte őt, hogy írjanak alá egy házasság utáni szerződést és óriási veszekedést kreált belőle. A veszekedésük alkalmával üvegeket dobált a fejéhez és emiatt sok sérülést kapott a színész arca és  keze is. Egy vodkás üveg darabnak viszont különösen jól sikerült a becsapódás, mert levágta Johnny ujjának a végét. Emiatt kórházba került, ott viszont elkapott egy MRSA jellegű fertőzést, amibe majdnem belehalt. Több műtétre volt szükség, hogy ujját megmentsék a levágástól,  mert a fertőzés elterjedt A Karib-tenger kalózai sztárjának testében és csak egy hajszálon múlt az élete.

Keanu Reeves

Na ő az a színész akit valóban komolyan megtépázott az élet. Reeves híres óriási szívéről és jótékonyságáról, amitől még jobban csodáljuk őt, de ő maga olyan tragédiákat élt már át, hogy csoda, hogy nem szakadt bele a szíve. Keanu-t és édesanyját gyerekként elhagyta az apja, később a legjobb barátját River Phoenixet elvesztette drogtúladagolásban. Majd amikor kezdett lelkileg rendbe jönni és a szakmai sikerei is egyre nagyobbak lettek, magánéletében megtalálta a szerelmet Jennifer Syme személyében és feleségül is vette őt, újabb szörnyű tragédia érte a férfit. Gyermekük halva született. A pár nem tudta feldolgozni a veszteséget és a nő antidepresszánsokat szedett,  hogy eltudja viselni a féjdalmat. Pár évvel később Jennifer egy tragikus autóbalesetben életét vesztette, ami után a színész valóban komolyan megroppant és kérdéses volt, fel tud-e állni újra a földről ilyen tragédiákkal teli életben. Keanu talpraállt és a munkát használja terápiaként, ennek eredményeként pedig az 57 éves színészt máig olyan sikeres filmekben láthatjuk, mint pl. az új Mátrix.

Mark Wahlberg és Seth MacFarlane

Mindkét sztár eredetileg azon a repülőn tartózkodott volna, ami a 9/11-es terrortámadáskor becsapódott a World Trade Center tornyába. MacFarlane a másnaposságának köszönhetően úszta meg a halált, mert az előző esti ivászata miatt 10 perc híján lekéste a gépet. Wahlberg pedig annak köszönheti életét, hogy az utolsó pillanatban úgy döntöttek a barátaival, hogy New York helyett Torontóba mennek inkább. Nélkülük egészen biztosan nem lett volna a Ted, de a Family Guy sem létezne.

Hugh Jackman, Kylie Minogue és Sofia Vergara

A rák alattomos egy betegség,  és nem válogat. Ahogy a civileket, úgy a sztárokat is megtámadja, és van aki túléli, de van aki sajnos elveszti a harcot. Előbbiek csoportjába tartozik az ausztrál popdíva, a szintén ausztrál színész és a Modern család színésznője is. Mindhárman túlélték a rákot. Minouge-nak mellrákja volt, Jackmannek bőrrákja, Vergara-t pedig pajzsmirigyrákkal diagnosztizálták.  Karrierjük azóta is szépen ível felfelé és a gyilkos kórt is mindannyian legyőzték.

Leonardo DiCaprio

Leót nem hagyhatjuk le a listáról,  mert egészen elképesztő módon már háromszor is volt halálközeli élménye! Egyszer majdnem egy cápa ette őt meg, és valóban csak 10 centin múlt az élete,  egyszer nem nyílt ki az ejtőernyője, csak az utolsó pillanatban , egyszer pedig a reülőgépen utazott, amikor annak az egyik szárnya hirtelen kigyulladt és a gép zuhanni kezdett. Csak a csodán és a pilóta lélekjelenlétén múlt,  hogy megmenekültek és végül sikerült kényszerlszállást végrehajtaniuk. Az biztos,  hogy DiCaprio nagyon szerencsés az életével, és azt ő is tudja már.

Forrás: The Richest

Megosztom: