Forrás: MoviewebForrás: Movieweb
Szórakozás

Michael B. Jordan Superman projektben szerepelhet?

Megosztom:

Ő lehet a következő, aki magára öltheti a köpenyt.

Fekete Superman közeleg

Michael B. Jordan produkciós cége Superman projektet készít az HBO Max számára. Bár mindenki arra számít, hogy ő is lesz a főszereplő, ez még nem lett megerősítve.

A DC világa kicsit zavarba hozhatja az embereket, mert ott van Henry Cavill Clark Kentje, valamint a sorozatokban Tyler Hoechlin is ugyanazt a karaktert alakítja, és most egy újabb, valószínűleg fekete Superman is feltűnhet.

A Giant Freakin Robot belső forrásoktól megtudta, hogy Michael B. Jordan Supermanje a multiverzumon keresztül csatlakozik a DC kiterjesztett univerzumához. Tudjuk, hogy a DC Extended Universe (DCEU) az a közös világegyetem, amiben olyan filmeket játszódnak, mint az Igazság Liga. Úgy tűnik, hogy ugyanez az univerzum lesz az otthona Jordan Supermanjének is, amint odaér a multiverzumon keresztül.

Ne Clark Kentet várd

Bár a színész nem lett még bejelentve, mint a projekt főszereplője, ennek még mindig nagy a valószínűsége. A történet pedig Val-Zodot, a DC Comics karakterét követi a Kryptonból (Superman otthona). A képregényekben Val-Zod ismerte Kal-Elt és Kara Zor-Elt a Kryptonon, mielőtt a bolygó felrobbant, és mindannyian a Földre menekültek. Felveszi Superman palástját, így ő a második, aki ezt megteszi ezt. A Föld-2-ről származik.

A The Batman, Robert Pattinson főszereplésével szintén a Föld-2-n játszódik. Úgy tűnik, hogy a DC is egyre jobban kiterjeszti az univerzumát, már nagyon várjuk, hogy mi lesz a következő lépésük.

Forrás: Giant Freakin Robot

Megosztom: