Forrás: Pinterest
Szórakozás

Mit ne csinálj a moziban

Megosztom:

Ezek a nézőtípusok akasztják ki a többi embert.

Kire ismersz rá?

Most, hogy újraindult az élet, működnek a mozik is. (Reméljük, így is marad!) Ennek köszönhetően én is több filmre eljutottam az utóbbi időben. Így pedig találkoztam jó néhány olyan nézőtársammal, akiket sosem értettem. Nézzük, mi az, amit ne csinálj a moziban!

A spoileres

Még mielőtt bemész a filmre, meg kell venned a jegyed. Éppen sorban állsz, a mögötted lévő kiscsaj pedig már látta azt, amire éppen mész, a barátnője viszont nem. Úgy hogy természetesen pont arról kezdenek el beszélni, szóval mire a kezedben a jegyeiddel elindulsz a teremhez, valójában már mindent tudsz a sztoriról, csak a megerősítést várod.

Jó tanács, ha mozi pénztárnál állsz sorban, éppen futó film sztoriját ne meséld el, köszi!

A telefonos

Megvan az a néző, aki rohadtul unja a filmet, és ötpercenként nézi a telefonját? Vagy nem némította le, mert ő ahhoz túl fontos ember? Ha fontos hívást vársz, ne menj moziba, ha pedig nem, akkor némítsd le, hogy ne zavard a többi nézőt.

Előbbinél pedig, ha annyira unod a filmet, állj fel és menj ki. Tudom, kifizetted a jegyárát, de ha végigszenveded, akkor nem érzed majd pénzkidobásnak? Sőt még x másik ember szórakozását is elrontod.

Akit zavar a csörgés

A mozi a popcorn, a chips és a nachos világa, mégis akadnak emberek, akik síri csendben szeretnék végigülni a filmet, és ha csak megrezzen a zacskód, már pisszeg is.

A moziban esznek az emberek, én is utálom a nachos szószok fűszeres szagát, mégse szóltam rá még soha senkire, aki azt evett mellettem. Ha csöndet akarsz, otthon nézz Netflixet vagy HBO Go-t.

Aki végig dumál

Na, ő már engem is zavar. Akadnak olyan nézők, akik mindent kommentálnak, folyamatosan beszélnek, vagy kérdeznek attól, akivel jöttek. Persze, mindenkivel előfordul, hogy valamiről lemaradt, vagy valamit nagyon odasúgna a mellette ülőnek, ez normális, de nem kell mindent kommentálni, utána beszéljétek meg.

Aki az üres moziban is melléd akar ülni

Főleg télen a zavaró, ha nincs a moziban ruhatár.

Ő az, aki a jegyét szorongatva keresi a helyet, rajtatok kívül kong a terem, de az ő jegye melléd szól, így neki oda kell ülnie. Két lehetőséged van, tűrsz, és az egész film alatt nyomorogsz a kabátoddal az öledben, vagy te ülsz arrébb, mert ő tuti nem fog.

Ja, és természetesen mellette már nem ül senki, úgyhogy simán le tud pakolni a másik székre, és nagyon kényelmesen elvan.

Ezt sose értettem, vírus idején pedig főleg nem.

Megosztom: