Forrás: Pinterest
Bulvár

Travis Scott és Kylie Jenner is megszólalt a halálos koncert után

Megosztom:

Agyon taposták egymást

Horrorrá változott a koncert

Legalább nyolc ember meghalt, és többen megsérültek, amikor Astroworld zenei fesztiválon, Travis Scott rapper fellépésén Texasban kitört a káosz. Az emberek valamiért elindultak a színpad felé, a tömeg többeket összenyomott.

A hatóságok szerint legalább 23 embert szállítottak kórházba, köztük egy 10 évest. Köztük 11-nek volt szívleállása. Mintegy 300 embert láttak el a helyszínen.

Travis Scottot a hírek szerint nagyon megviselték a történtek, a színpad mögött könnyekben tört ki egy bennfentes szerint.

„Leállította a koncertet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az emberek jól vannak” – mondta egy forrás a PageSixnek. „Videófelvétel készült róla, amikor egy embert elvittek, de nem értette, mi történik. Amikor rájött, leállította a koncertet.”

Majd így folytatta:

„Nagyon ideges – fogalma sem volt, mi folyik lent, még ő a színpadon lépett fel. Magán kívül van, még soha nem hallottam így. Sírt.”

A rapper pedig így nyilatkozott:

“Bármikor tudomást szerezek bármiről, ami történik, tudjátok, hogy leállítom a műsort, és segítek, hogy mindenki megkapja a szükséges segítséget. Nem tudtam elképzelni a helyzet súlyosságát. Őszintén szólva teljesen le vagyok döbbenve, és soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet.”

Kylie Jenner is megszólalt az ügyben

Travis Scott barátnője, Kylie Jenner Instagramon reagált a történtekre.

“Szeretném világossá tenni, hogy nem voltunk tudatában a haláleseteknek, amíg a hír meg nem jelent a show után, és soha senki sem folytatta volna ilyen esetben a forgatást vagy a fellépést.” – írta.

Majd részvétét fejezte ki a családoknak, és jobbulást kívánt a sérülteknek.

Forrás: PageSix 1, 2

Megosztom: