Forrás: Pinterest
Élet

Azok a párok, akik online találkoznak valószínűbb, hogy elválnak

Megosztom:

De a munkatársak leghamarabb.

Hamar válnak a társkereső oldalak párjai

Marriage Foundation által végzett tanulmány 2000, 30 éves vagy annál idősebb házas felnőttet kérdezett meg, hogy hol találkoztak az első házastársukkal. Nem meglepő, hogy az online találkozók ma a legnépszerűbbek, az elmúlt két évben a házasodók egyharmada (32%) találkozott a neten, szemben az 1990-es évek mindössze 1%-ával és a 2000-es években 7%-ával.

A tanulmány kimutatta, hogy 10 év házasság után a válások közül 24% az aránya azoknak, akik a munkahelyen keresztül találkoztak, 20% az online találkozóké, 19% azoké, akik egy bárban vagy étteremben, és 15% azoknak, akik családon, barátokon vagy szomszédon keresztül találkoztak.

Figyelembe véve a nemet, az életkort és a foglalkozást, a házasság első három évében a válás esélye hatszor nagyobb volt az online ismerkedők körében, mint azok között, akik családon, barátokon vagy szomszédokon keresztül találkoztak.

Az online párok számára a családok és a barátok közötti szélesebb körű társadalmi kötelékeknek a semmiből kell kialakulniuk, nem pedig évek vagy akár évtizedek alatt, ami komoly problémát okozhat, és csökkenti a kötődést.

Forrás: Metro

Megosztom: