forrás: pinterest
Szórakozás

Milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy modern James Bondnak?

Megosztom:

Ilyen az ideális 007-es ügynök!

Ki lesz a következő?

A 007-es ügynök karaktere egy olyan ikonikus szerep, amire szinte minden színész vágyik élete során eljátszani. Számtalan színésznek volt már az ügynök szerepe az ugródeszka Hollywoodban, és volt aki szerencsésen tudott élni a szerep adta lehetőségekkel és volt aki, kevésbé ügyesen kezelte azt. Sean Connerytől Daniel Craigen át minden színész aki Bond bőrébe bújt, nagyon eltérő karakter volt, és mégis mindegyikük hiteles. A legutolsó James Bond, Daniel Craig, aki a Nincs idő meghalni c. filmmel utoljára bújik a 007-es bőrébe. De vajon ki lesz az utód?

Ezt keresik

Szóba került már a pletykák szerint, Tom Hardy, Regeé-Jean Page, és Idris Elba neve is, de egyelőre semmit nem lehet biztosra venni ezzel kapcsolatban. Vajon milyen kritériumoknak kell megfelelni ahhoz egy színésznek, hogy egyáltalán szóba jöhessen, mint Bond? A James Bond filmek egyik legrégebbi casting directora Debbie McWilliams elárulta mit keresnek egy James Bondban.:

“Olyasvalakit keresünk aki magabiztos, tudja ki ő és mit akar, aki karakteres, sármos, van benne valami magával ragadó, természetes kisugárzás. Aki nem csak arra képes, hogy lazán és elegánsan eljátssza a 007-es ügynököt, de a mindezzel járó csinnadrattát is kezelni tudja. James Bond karaktere nagyon izgalmas egy színész életében, de azért ma már nem jár akkora presztízzsel mint régen. Fontos, hogy ne ragadjon benne ebben a karakterben a szerep után se, és okos színészi döntéseket hozzon.”

Kíváncsian várjuk, hogy végül melyik színész lesz a befutó majd és ki lesz a következő James Bond!

Forrás: Screenrant

Megosztom: