Forrás: Pinterest
Egyéb

iPhone 13 vagy 12, így dönts egyszerűen

Megosztom:

Melyik való neked?

Ilyen lett az iPhone 13

Megérkezett az Apple új és továbbfejlesztett iPhone-ja. Az iPhone 13 a cég szeptemberi rendezvényén debütált, iOS 15 fut rajta, és számos kamerafrissítést, hosszabb akkumulátor-élettartamot, megnövelt tárhelyet és új A15 Bionic processzort tartalmaz. De most, hogy az iPhone 13 is megvásárolható, még mindig van értelme iPhone 12-t venni?

Miért lehet jó a 12-es?

Az iPhone 12 egy nagyszerű telefon, ami még mindig bőven kínálhat teljesítményt és kameraképességet.

Az 5G vezeték nélküli kapcsolat nem mindenhol érhető el, és a képességeit kissé túlzásba vitték. Ennek ellenére az iPhone 12 volt az első iPhone, ami kompatibilis az 5G-vel. 

Az egyik nagy fejlesztése a kijelző anyaga. Az Apple “kerámia pajzs” üvegnek nevezi. A Corning által gyártott, a telefon kijelzőjét borító kerámia védőüveg keményebb, mint a legtöbb fém. Ha tehát hajlamos vagy elejteni, bölcs lépés az iPhone 12.

A 12-es képernyője 60 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik, még a iPhone 13-é 120 Hz-essel. A gyorsabb frissítési gyakoriság simább és gyorsabb görgetést eredményez az alkalmazásokban és webhelyeken. 

A fő kérdés természetesen az ár lehet, az iPhone 12-höz sokkal olcsóbban juthatsz hozzá, mint a 13-hoz. Ha pedig nincs szükséged az utóbbi nagyobb teljesítményére, akkor a 12-es is tökéletes neked.

Forrás: Cnet

Megosztom: