forrás: Pinterest
Élet

Most figyelj! Inkább kutya vagy macska kapcsolatot szeretnél?

Megosztom:

Létezik párhuzam az állatok és párkapcsolatok között?

Attól függően, hogy kutyás vagy cicás vagy, ez árulkodó lehet a párkapcsolatodról is

Most ne csak a háziállatok szeretetére gondolj. Persze szeretjük az összes állatot, és egy kutya és egy cica is lehet a szívünk csücske, de mindig van olyan, amelyikhez jobban húzunk. Van egy teória, miszerint amelyik állathoz jobban vonzódunk a kutya és a macska közül, annak bizony oka van. Ehhez még az sem kell, hogy ténylegesen legyen kutyusunk vagy cicánk, mert enélkül is lehet érezni, hogy melyik állatot bírjuk jobban. Személyiségünknek tetsző és ahhoz hasonlatos dolgokat keresünk mindenben, és ez a háziállatok iránti rajongásunkban is megmutatkozik. Hiszen a kutyák odaadóak, hízelgőek, mindig aktívak, mindig a kedvünkben akarnak járni, és mindenhova követnének minket. A cicák, ezzel szemben sokszor változékony hangulatúak, kiszámíthatatlanok, önkényesek, de mindig méltóságteljesek, őszinték, játékosak, cukik, kíváncsiak és ha úgy határoznak, hogy bújni szeretnének, akkor viszont nagyon tudnak bújni.

Érdekesnek tűnhet elsőre, hogy párhuzamot vonunk az állatok és a párkapcsolati jellemzők között, pedig van benne valami!

Ha te inkább kutyás vagy

Garantáltan sülve-főve együtt lesztek a pároddal, szinte mindent együtt csináltok. Nehezen viseled a hiányát és ha veled van, csak akkor nyugszol meg igazán. Sokat beszélgettek és sok aktív programot csináltok. Nyíltan kommunikáltok mindenről, és nagy baráti társaságotok van. Bármit is csinálsz, úgy érzed, a másik nélkül nem az igazi. Szeretitek meglepni egymást. Az ágyban jobban kedvelitek a standard dolgokat és általában pozitívan látjátok a világot. Sokszor vagytok együtt a rokonokkal hétvégente és nagyon szerettek túrázni is. Nem tölt be nálatok nagy szerepet a kényelem és a luxus dolgok, de az igényességre figyeltek. Fontos számotokra a praktikum és a logika.

Ha te inkább macskás vagy

Te aztán nem esel kétségbe, ha egyedül kell lenned. Szeretsz és tudsz is egyedül lenni, mert mindig valami hasznossal töltöd az időt. Természetesen jól érzed magad a pároddal is, de nem tapadtok egymásra, és meghagyjátok egymásnak a szabad teret. Tiszteletben tartjátok a privát szférát, és nem lépitek át a határokat. Tudjátok, hogy 100%-ig megbízhattok egymásban, mert a szívetek mélyén a végletekig hűségesek vagytok, de egy kis féltékenység megfűszerezheti a kapcsolatotokat, mert mindketten szerettek jókat beszélgetni másokkal is. A közös programjaitok kreatívak, de ha nem csináltok semmi különöset, csak otthon pihentek és főztök, nálatok még azt is körbelengi egy játékos szexuális vibrálás. Nem ritka, hogy művészlelketek van, viszont a hangulatotok nem csak a világ felé, de egymás felé is bármikor változhat. Az ágyban szerettek játszani és hosszan időzni. Kedvelitek a kényelmet, de nem fontosak számotokra a márkák. Szenvedélyesek vagytok az élet minden területén.

Figyeljétek meg a környezetetekben lévő embereket eszerint a séma szerint. 🙂 Érdekes lehet. Van benne igazság szerintetek?

Megosztom: