Forrás: Pinterest
Bulvár

Diane Keaton óriásit bakizott

Megosztom:

A színésznő szerint, ők a legszebb férfiak.

Színésztől a festőig

Mióta kiderült, hogy a People magazin szavazása szerint, a világ legszexisebb pasija Paul Rudd, azóta Hollywoodban felfordult a világ. Maga a nyertes is humorral fogadta az eredményt, de azért örül neki. Az ilyen típusú listák mindig szubjektívek, és van, hogy másokat is ösztönöznek, hogy összeállítsák a saját verziójukat. Deane Keaton (75) is összeállította a saját “legszexibb férfi” listáját, ám közben bakizott is egy nagyot, amit ő észre sem vett.

A színésznőnek maga Reese Witherspoon hívta fel a figyelmét a hibájára, ugyanis Diane összekeverte a fiatalkori Leonardo DiCaprio képét Reese fiáéval, Deacon Philippe-vel. Diane ezt írta a képhez:

“Ha már a szépségről van szó… Egyértelmű. Kölyökkora óta ismerem Leót. Nézzetek rá.”

Később javította a hibát, és elpiruló emojikkal köszönte meg a színésznőnek, hogy szólt a bakiról, aki nemes egyszerűséggel csak annyit fűzött kommentként a videóhoz, hogy “az első az én fiam”. Reese és Ryan Philippe fia, most töltötte be a 18-at és valóban van némi hasonlóság közte és a fiatalkori Leo között, de azért nem kevernénk őket össze! 🙂 Ő itt Deacon:

A veterán színésznő személyes listáján egyébként valóban jóképű férfiak szerepelnek, és bebizonyosodott, hogy Diane-nek jó ízlése van. 🙂 Leonardo DiCaprio, John Cassavetes, Robert Pattinson, Zayn Malik, Clint Eastwood, Jason Momoa és Francesco Clemente is szerepel a listán.

Forrás: Just Jared

Megosztom: