Szórakozás

Venom és Pókember találkozni fognak

Megosztom:

Majd egyszer… valamikor…

Biztosan találkozni fognak a jövőben

Alig pár hét és érkezik a Venom régóta várt második része, a Vérontó. A filmen túl még egy kérdés tartja lázban a fanokat, hogy vajon összecsaphat-e Pókemberrel is a szimbióta a jövőben. Andy Serkis megerősítette, hogy fognak még találkozni, bár, hogy mikor, azt nem tudjuk.

Venom filmek Tom Hardy-val a Sony Pókember-univerzumában játszódnak, ami tartalmazza a 2022-es Morbius filmet és a 2023-as Kraven, a vadászt. Ezek bejelentése óta a rajongók azon kezdtek gondolkodni, vajon ez azt jelenti-e, hogy a Pókember néhány gazember-központú filmben feltűnhet-e. Most az IGN-nek adott interjúban Andy Serkis foglalkozott a Tom Holland Pókember és Tom Hardy Venom crossover kérdésével, megerősítve, hogy ez meg fog történni.

„Nézze, ez a kérdés mindenkit foglalkoztat” – mondta Serkis. -“Tudni akarják, hogy Venom találkozik-e Pókemberrel, de személy szerint tudom, hogy ez soha nem fog megtörténni. Persze csak viccelek, ez meg fog történni…” A rendező hozzátette, hogy mer ilyen merész kijelentést tenni, mert mindenki tudja, hogy elkerülhetetlen, hogy Tom Hardy és Tom Holland találkozzanak a nagyvásznon.

Majd hozzátette azt is, hogy ezt a lépést nem akarják elsietni, amiből arra következtetünk, hogy a következő Venom filmekben még nem csap össze a szimbióta Peter Parkerrel.

Forrás: Giant Freakin Robot

Megosztom: